Arnavutluk Sağlık Bakanı Sayın Albana KOÇİU hastanemizi ziyaret etti
04 Mart 2024

11.01.2024 tarihinde Arnavutluk Sağlık Bakanı Sayın Albana KOÇİU hastanemizi ziyaret etmiştir. Hastane girişinde yapılan karşılamada Bakan Hanım hazır bulunan bütün personel ile tanışmış ve hastane resepsiyonunda hatıra fotoğrafı çekilmiştir. Hastane yönetimi ve hekimler ile birlikte hastanemizin tanıtımına geçilmiştir. Yatan hasta servisleri ziyaret edilmiştir. Dahiliye servisinde uzun süre tedavi gören hasta ve hasta yakını ile yapılan görüşmede Bakan Hanıma vatandaşlar hastane imkanları, tedavi süreçleri ve güler yüzlü personel için memnuniyetlerini dile getirdiler. Anjiyografi, Endoskopi, Radyoloji birimleri ziyaret edilmiş burada yapılan işlemler ve işleyişle ilgili birim yetkilileri tarafından bilgi verilmiştir. Acil servise yapılan ziyarette işleyiş ve kullanılan yeni teknoloji cihazlarla ilgili Hastane Direktör Yard. Uzm. Dr. Mesut KARATAŞ tarafından ayrıntılı bilgilendirme yapılmıştır. Akabinde Hastane yönetimi ve hekimler ile istişare toplantısına geçilmiş, Hastane Genel Direktörümüz Rudina DEGYONİ Hastanemizin kurulduğu 2021 yılından başlayarak bugüne kadar ki çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgilendirme yapmış olup 2024 yılına ait yapılması planlanan çalışma ve hedefler sunulmuştur.

• Arnavutluk Sağlık Bakanı Sayın Albana KOÇİU hastanemizi ziyaret etmiştir.
  • sağlık bakanı