Türkiye-Tiran Maarif Vakfı Okulları Ziyareti
19 Temmuz 2022

Türkiye Maarif Vakfı, yurt dışında Türkiye Cumhuriyeti adına Milli Eğitim Bakanlığı dışında doğrudan eğitim kurumu açma yetkisine sahip tek kuruluştur. Kâr amacı gütmeyen, kamu yararına çalışan bir vakıf olan Türkiye Maarif Vakfı, her ülkede okul öncesinden yükseköğretime eğitimin her aşamasında etkin faaliyet yürütmek amacıyla kurulmuştur.

Türkiye -Arnavutluk Fier Dostluk Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Mehmet Emin BİNDAL, hastane yöneticileri ve çalışanları Arnavutluk’un başkenti Tiran’da okulları bulunan Türkiye Maarif Vakfını ziyaret ettiler.

Ziyarette New York Okulları UNYT Yöneticisi Sayın Dr. Rıza Feridun ELGÜN ve New York Okulları Müdürü Mehmet IŞIKER ile görüşülmüş olup Türkiye Maarif Vakfı’na bağlı olarak öğrenim veren ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite bölümleri hakkında bilgi edinilmiştir.

• Maarif 1
  • Maarif 2