Türkiye Cumhuriyeti Tiran Büyükelçiliği Ziyareti
05 Ağustos 2022

Türkiye - Arnavutluk Fier Dostluk Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Mehmet Emin BİNDAL, hastane yönetici ve çalışanları Türkiye Cumhuriyeti Arnavutluk Büyükelçiliğine 23 Haziran 2022 tarihinde Arnavutluk Büyükelçisi olarak atanan Sayın Tayyar Kağan ATAY’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunmuşlardır.

Sayın ATAY’a yapılan ziyaretin ardından T.C. Tiran Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşaviri olarak görevine başlayan Sayın Dr. Adem GERLEGİZ’i de ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilemişlerdir.

Büyükelçilik ziyaretlerinin ardından Arnavutluk’un başkenti Tiran’da bulunan TİKA Koordinasyon Ofisini ziyaret ederek TİKA Tiran Koordinasyon Ofisi Başkanı Sayın Emine Gizem BAŞKAN ile görüşülmüş olup TİKA’nın Arnavutluk’taki faaliyetleri hakkında bilgi edinilmiştir.

• Foto2
  • Foto1